Hírek

Tom Holland Nathan Drake bőrébe bújik – Uncharted előzetes

Hollywood évek óta próbálkozik a nagysikerű PlayStation-játék franchise adaptációjával, de eddig nem járt maradandó sikerrel. Az Uncharted nemcsak a gamerek számára lehet fontos, hanem bizonyos filmrajongók számára is, hiszen olyan kalandfilmek ihlették, mint az Indiana Jones vagy a Tomb Raider. Az idén elkészült filmben Nathan Drake-et Tom Holland megformálásában láthatjuk viszont. 

A Venom rendezőjeként ismert Ruben Fleischer rendezi meg Nathan Drake sírrabló eredettörténetét. A játékkal megegyező című film Nathan Drake és Victor „Sully” Sullivan (Mark Wahlberg)  első kincsvadász kalandját eleveníti fel. A kalandos eposzban ők ketten veszedelmesen üldözik „a legnagyobb kincset, amelyet senki sem talál”, miközben nyomokat követnek, amelyek Nathan elveszett testvéréhez vezetnek. A filmben Holland és Wahlberg mellett Sophia Ali, Tati Gabrielle és Antonio Banderas is szerepel.

Itt látható a film előzetese:

Az Uncharted a Naughty Dog PlayStation játéksorozatán alapul, amely 2007 -ben jelent meg először. Az Uncharted 2022. február 18-án jelenik meg Amerikában, itthoni bemutatóról egyelőre nincsenek információink.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com