Hírek

Tom Holland már annyit spoilerezett, hogy meg sem kapta a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvét

A Disney megunta, hogy a Marvel Univerzum Pókembere nem tudja tartani a száját, ezért most a mindent eldöntő küzdelmet elregélő Bosszúállók: Végjáték scriptjét kézbe sem vehette.

Tom Holland megkapta a maga szövegét, oszt ennyi” – nyilatkozta Joe Russo, az egy hét múlva érkező Bosszúállók: Végjáték társrendezője. Az Indian Anthem rendezvényen Joe, valamint testvére és rendezőpartnere Anthony Russo elmondta, hogy a színész a múltban már többször elkotyogott olyan részleteket a nyilvánosság előtt, amit nem lett volna szabad. A több mint egy évtizede zajló Marvel filmfolyam eddigi legnagyobb eseménye előtt pedig nem kockáztathatták meg, hogy bármi a tudtukon kívül kiszivárogjon a filmből, ezért Tom nem vehette kézbe a teljes forgatókönyvet.

Nem olvasta a teljes forgatókönyvet, sőt még a színészpartnerét sem ismerte, akivel a dialógusai zajlanak. Mind tudjuk, hogy milyen nehezen tudja tartani a száját, ezért nagyon ködösen fogalmaztuk meg neki, hogy a jelenetben pontosan mi is történik.” – folytatja nyilatkozatát Joe Russo.

Bosszúállók: Végjáték

Korábban a franchise Pókembere, Tom Holland azt mondta, a forgatás során a harcjelenetek közben fogalma sem volt, hogy kivel küzd. „A Russo-fivérek ilyenkor azt mondták, oké állj ide, egy alakkal küzdesz és csinálj, amit akarsz. Én erre, jó, de most épp harcolok? Ők pedig, ezt nem mondhatjuk el, mert titok. Kértem tőlük, hogy legalább azt mondják el, hogy néz ki az ellenség, de sajnos ez sem történt meg, így végül 15 percig pofoztam a levegőt” – nyilatkozta Pókember.

A Bosszúállók: Végjáték április 25-én érkezik, ezek szerint az előző részben egyszer már likvidált Pókemberrel és végtelen CGI-vel.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com