Hírek

Tom Holland vagy Timothée Chalamet lehet az új Willy Wonka?

Charlie és a csokigyár
Johnny Depp nyomdokaiba léphet az egyik színész

Premierdátumot kapott a készülő Willy Wonka film. A főszereplő pedig lehet, hogy a fiatal színészgeneráció egyik két legfontosabb alkotója közül kerül majd ki. Nálad ki lenne a befutó: Timothée Chalamet vagy Tom Holland?

A Collider értesülései szerint közel öt éves tervezgetés után most már tényleg elkészül a Warner Bros. Willy Wonka-filmje.

A Wonka címen futó alkotásban pedig lehet, hogy Tom Holland vagy Timothée Chalamet alakítja majd a főszereplőt.

A filmet a Paddingtonos Paul King rendezi majd, a forgatókönyv pedig Simon Rich kezei közül kerül ki. Az előzményfilmnek ígért alkotás történetéről egyelőre nincsenek információk. Annyit tudni azonban, hogy a tervezett premierdátum 2023 márciusának közepe.

Tom Holland az ügyeletes Pókemberi teendői mellett is szépen ontja magából a jó filmeket. Legutóbb a Mindig az ördöggel című Netflix thrillerben láthattuk őt, míg hamarosan a Chaos Walking és az Uncharted főszereplőjeként kerül elénk a színész. Ezek mellett március közepén érkezik a Cherry: Az elveszett ártatlanság című alkotás is, amely ismét összehozta Hollandot a Russo-testvérekkel. És amely kapcsán nem mellesleg Oscar-ról suttognak páran. A film egyébként Nico Walker Kopasz című regényének adaptációja és nálunk a legjobban várt feldolgozások listájára is felfért.

Amikor Pókember találkozott Reyjel egy nőmentes világban – Chaos Walking előzetes

A másik esélyes jelentkező, Timothée Chalamet sem kevésbé elfoglalt mostanság. Az Oscar-jelölt színészt idén végre láthatjuk a Dűnében és a The French Dispatch-ben is. Továbbá szintén az év folyamán mutatják be Adam McKay Netflix filmjét is, a Don’t Look Up-ot. A sztárokkal teletömött alkotásban Chalamet olyanokhoz csatlakozik, mint Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Chris Evans, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill és Matthew Perry. De a francia tehetség Bob Dylan bőrébe is belebújik hamarosan.

Mi bármelyik színészt szívesen látnánk Willy Wonkaként, de arra is van egy kis esély, hogy a Warner Bros. felkarol egy újabb tehetséget a szerepre.

Ugyanakkor állítólag franchise-ban gondolkozik a stúdió, így reálisabb gondolat az, hogy egy híresebb fiatal sztárt ültetnek a csokigyár élére.

A Willy Wonka-film azonban nem az egyetlen, amely felelevenítené Roald Dahl ikonikus karakterét. A Charlie és a csokigyár ugyanis újabb feldolgozást kap, ezúttal Taika Waititi tolmácsolásában. Sőt, lehet, hogy az új-zélandi színész-író-rendező két különböző darabban is hozzányúlna az eredeti anyaghoz.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com