Hírek

Tomb Raider ismét bevetésre indul

tomb_raider_3

Felgyorsult a Tomb Raider projekt. Kiderült, hogy ki írja majd a forgatókönyvet.

A korábbi, Roar Uthaug által rendezett Tomb Raider-film a 2013-as játékhoz nyúlt vissza, illetve annak folytatásához. Tulajdonképpen a két játék történetét gyúrta össze a Marvel Kapitányt is jegyző Geneva Robertson-Dworet. A film 270 millió dollár feletti bevételt ért el.

 

A folytatás jelenleg előkészületi szakaszban van, de az már nyilvános, hogy a forgatókönyvet az Armie Hammer és Brie Larson főszereplésével leforgatott Free Fire című film forgatókönyvét is jegyző Amy Jump írja majd, illetve arról is tudni lehet, hogy az előző filmben Lara Croftot alakító Alicia Vikander érdeklődést mutat a folytatással kapcsolatban is.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya