Hírek

Tombolnak a hormonok a Universal Channelen

Kate és Leopold

Kate és LeopoldAugusztusban minden szombaton bekopogtat a szerelem azokhoz, akik a Universal Channel műsorát választják. A nyárvégi sikerfilmekben romantikus kaland alakul ki Gwyneth Paltrow és Ben Affleck, Meg Ryan és Hugh Jackman, valamint Janet Jackson és Eddie Murphy között, de Liv Tylernak is nehéz lesz ellenállni.

Érzelmileg túlfűtött, megható, édes-keserű pillanatokat ígér a Universal Channel augusztusi programja. Egy drámai fordulat sodorja egymás karjaiba Ben Afflecket és Gwyneth Paltrowt a Szívörvény című filmben. Kölcsönös vonzalmukra egy sötét titok vethet csak árnyékot.

Liv Tyler igazi szexbombaként lép színre az Érzéki csalódásban. Erőteljes, ám kegyetlen személyiségének egyetlen férfi sem tud ellenállni.

Az Eddie Murphy által megformált kövér tudós kalandjai a Bölcsek kövére 2-ben folytatódik. A szórakozott, testes professzor élete éppen rendeződni látszik, épp házasodni készül, arra viszont nem számít, hogy korábbi alteregója ismét előkerül, hogy bajt hozzon rá.

A hónap végén a Golden Globe-díjas és Oscar-díjra is jelölt Kate & Leopold a régi kor romantikájával varázsolja el a nézőket. Meg Ryan fejét egy múltszázadból érkező úriember csavarja el.

Szívörvény – augusztus 9., 21:00
Érzéki csalódás –  augusztus 16., 21:00
Bölcsek kövére 2. – augusztus 23., 21:00
Kate & Leopold – augusztus 30., 21:00

Végh Márton

Gondolatban voltam már tanár, író, fényképész, operatőr és vágó. Jelenleg a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgatójaként az újságírás foglalkoztat leginkább. Ezen a területen úgy érzem kibontakoztathatom írói ambícióimat, ráadásul mindezt összeköthetem filmek iránti rajongásommal, ami egész életemet végigkísérte:

Gyermekként lenyűgözött nagypapám videótékája. Általános iskolásként a kamera előtt, középiskolásként a kamera mögött tevékenykedtem. 2005-ben egy filmes pályázat fődíjaként egy hetes hollywoodi vakáción vehettem részt, majd jegyeket kezeltem a helyi multiplexben. Egyetemi záródolgozatomat a magyar horrorfilmek utáni kutatásnak szenteltem, jelenleg pedig a Filmtekercs gyakornoki programjának köszönhetem, hogy kapcsolatom a filmekkel tovább mélyíthetem.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!