Hírek

Tony és Ziva visszatér – Jön az NCIS: Europe

Az eredeti NCIS sorozat két sztárjával érkezik az újabb bővítése a franchise-nak. Ezúttal Tony és Ziva párosa tér vissza a jól ismert színészekkel. Készülőben az NCIS: Europe.

A 2003-ban induló és immáron a 21. évadnál járó NCIS gyakorlatilag új korszakot hozott a televíziózás terén, már ami a nyomozós-helyszínelős vonulatot illeti. A tengerészgyalogosság berkein belüli bűneseteket tárja fel a csapat, amelyet Gibbs, azaz Mark Harmon vezetett.

A sorozat számos igazán szerethető karakterrel látott minket el az elmúlt két évtizedben, köztük találjuk a rajongók által ünnepelt NCIS-párt, Tony és Ziva alakját is.

Most pedig Tiva, ahogy a fanok nevezik a duót visszatér. Az NCIS: Europe projekt címmel futó alkotás ismét képernyőre ülteti Tony és Ziva párosát, ráadásul folytatásról és nem előzménysorozatról lévén szó, az eredeti színészek hozzák el nekünk a szereplőket.

A történetük ott folytatódik, ahol a sorozat elköszönt tőlük. Párizsban járunk, ahol közösen nevelik lányukat. Amikor Tony biztonsági cégét támadás éri, a párosnak, lányukkal egyetemben menekülniük kell. Átutazzák Európát, miközben próbálják megfejteni, mi is zajlik a háttérben.

Michael Weatherly és Cote de Pablo úgy nyilatkoztak, hogy jó ideje tervben van a reunion, és a sztori is megvolt már. Mostanra ért csak be azonban a projekt, amelyet John McNamara ír majd. A Paramount+ 10 részesre tervezi a sorozatot, egyelőre nem tudni, hogy képben van-e a potenciális folytatás ezek után.

A két színész megköszönte a Tiva rajongók kitartását és szeretetét; ahogy fogalmaztak, az új sorozat nekik szól.

Pontos premierdátumról egyelőre nem tudni, ahogy a sorozat igazi címét sem árulták még el.

Nem az NCSI: Europe azonban az egyetlen bővítése a híres franchise-nak: Gibbs karaktere is saját alkotást kap, igaz, ezúttal egy előzménysorozatról beszélünk.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com