Hírek

Törölték a The Interview New York-i premierjét

Seth Rogen, James Franco Észak-Korea háborúval, de legalább is komoly támadásokkal fenyegeti Amerikát, ha a mozik műsorukra tűzik a The Interview című filmet, New York sem vállalta a kockázatot – írja a variety.com.

A Landmark’s Sunshine Cinema szóvivője megerősítette, hogy a The Interview című amerikai vígjáték csütörtöki bemutatója elmarad. A Sony filmjét, melyben James Franco és Seth Rogan szerepel és az észak-koreai helyzettel foglalkozik, azért törölték, mert a Sony rendszerébe betörve valakik a 9/11-hez hasonló támadással fenyegetőztek.

A film egyébként egy Kim Dzsong Unnal készített interjú esélyét állítja a középpontba, melyre a két férfi karakterének nyílik alkalma. Mielőtt azonban elutaznának, a CIA megkeresi őket, és rájuk bízza a diktátor meggyilkolását.

Bár előző héten a két sztár megjelent a Los Angeles-i premieren, interjút már ott sem adtak. A New York-i bemutatót pedig már törölték is, csak úgy, mint Rogen szereplését a Late Nigth with Seth Meyers-ben, és mindkét főszereplő megjelenését a The Tonight Show Starting Jimmy Fallon című show-műsorban is.

A kvázi hadüzenet minden olyan mozinak szól, amelyik műsorára tűzi a The Interview-t, éppen ezért a Sony lehetőséget ad a moziknak, hogy maguk döntsék el, vállalják-e a bemutatással járó kockázatot. A Carmike Cinema például már biztosan nem vetíti a filmet, és még ki tudja hány mozi fog hozzájuk csatlakozni. A hivatalos premier december 25-én érkezik Amerikába, magyar forgalmazásról egyelőre nincsen hír.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com