Hírek

Ben Affleck Torrance című filmjének premierjét a díjszezonra időzítették

Torrance című drámának díjszezonbarát premierdátumot tűzött ki a Warner Bros.

A korábban The Has-Been, majd Torrance néven futó film rendezője Gavin O’Connor, aki a Suicide Squad (2021) rendezői székét hagyta el a projektért.

A filmben Affleck egy függőséggel küzdő kosárlabda-játékost alakít, aki elveszíti feleségét, majd gyógyulása részeként edző lesz volt iskolájában.

A premier dátumát október 18-ra tűzték ki.

A témaválasztás azért is izgalmas, mert Ben Affleck hat hónapja hagyott el egy rehabilitációs központot, ahová alkoholproblémái miatt vonult be.

Affleckkel kapcsolatban azt már egy ideje tudni lehet, hogy szakított a köpenyes igazságosztó szerepével, akit korábban három alkalommal is eljátszott: a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban és az Igazság ligájában. Azzal kapcsolatban, hogy ki ölti majd magára legközelebb Batman szerepét, még folynak a találgatások .

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya