Hírek

Ben Affleck Torrance című filmjének premierjét a díjszezonra időzítették

Torrance című drámának díjszezonbarát premierdátumot tűzött ki a Warner Bros.

A korábban The Has-Been, majd Torrance néven futó film rendezője Gavin O’Connor, aki a Suicide Squad (2021) rendezői székét hagyta el a projektért.

A filmben Affleck egy függőséggel küzdő kosárlabda-játékost alakít, aki elveszíti feleségét, majd gyógyulása részeként edző lesz volt iskolájában.

A premier dátumát október 18-ra tűzték ki.

A témaválasztás azért is izgalmas, mert Ben Affleck hat hónapja hagyott el egy rehabilitációs központot, ahová alkoholproblémái miatt vonult be.

Affleckkel kapcsolatban azt már egy ideje tudni lehet, hogy szakított a köpenyes igazságosztó szerepével, akit korábban három alkalommal is eljátszott: a Batman Superman ellen – Az igazság hajnalában, a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban és az Igazság ligájában. Azzal kapcsolatban, hogy ki ölti majd magára legközelebb Batman szerepét, még folynak a találgatások .

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..