Hírek

Tovább bővül a Démonok között univerzuma, érkezik Az apáca 2

Az elsőként a Démonok között 2. részében felbukkanó, majd saját spinoffot kapó apáca Bonnie Aarons alakításában már biztos, hogy visszatér.

A horroruniverzum ezzel tovább bővül: a Démonok között első, második és harmadik része, a szintén három felvonásos Annabelle-filmek (a 2014-es első részt követően A teremtés, majd a Hazatérés), és a 2018-as Apáca, amelynek folytatásának hírét James Wan, az első Démonok között rendezője jelentette be. A rendező Michael Chaves lesz, aki Az ördög kényszerített alcímen futó harmadik Démonok között-mozit is dirigálta – adta hírül a Collider.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az Apáca eredettörténetként szolgál a Démonok között 2-höz. Az ’50-es évek évek Erdélyében találjuk magunkat, egy kolostorban, ahol egy apáca öngyilkosságot követ el. Ennek a hátborzongató esetnek igyekszik végére járni Burke atya (Demián Bichir) és Irene nővér (Taissa Farmiga).

Az első név, akit bejelentettek a folytatásban, a Valakot, azaz a démoni apácát alakító Bonnie Aarons. Az Apáca 2 cselekményével kapcsolatban részletes információk még nem ismertek, de a forgatás megkezdésével folyamatosan várhatók majd a hírek. A készülő film forgatókönyvét Akela Cooper írta, aki az elmúlt években Wannal is dolgozott: ő írta az Eleven kór (Malignant) forgatókönyvét, amely egyszerre eredet, és mégis tisztelgés a ’80-’90-es évek VHS-horrorjai előtt.

Az Apáca 2 tehát jó kezekben van – érdemes lesz várni a horroruniverzumot tovább bővítő folytatást.

Németh Míra

Németh Míra 2019-ben csatlakozott a Filmtekercs csapatához. Miután látta az Amélie csodálatos élete című filmet, 12 évesen döntött úgy, hogy filmekkel akar foglalkozni. Azóta „mindenevő”: szerzői filmeket, blockbustereket, dokumentumfilmeket egyaránt szívesen fogyaszt, különösen kedveli a sajátos rendezői szemléletet, az abszurd humort és a társadalomkritikát a filmekben.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés