Hírek

Tovább csúszik a Flash bemutatója, jelen állás szerint 2021-ben érkezik

Lehet, hogy Flash a képregényoldalak leggyorsabb szuperhőse, de a karakter filmes antréja csigalassan kúszik be a mozikba.

A DC bővített univerzumának egyik legnépszerűbb hőse, Flash különálló filmjének bemutatója megint új dátumot kapott. A régóta csúszó film premierjét nem először halasztja el a DC fölött atyáskodó Warner Bros. stúdió.

A még mindig cím nélkül futó projekt halasztásának okát a hivatalos közlemény a készülő Fantasztikus állatok-folytatás forgatásával indokolja, melyben a Flash szerepére castingolt Ezra Miller egy kulcsfontosságú mellékszereplőt formál meg. A Harry Potter spin-off sorozat harmadik részét 2019 júliusában kezdik forgatni, így a Flash, melynek forgatása a tervek szerint 2019 márciusában kezdődött volna, most főszereplő híján kénytelen még tovább halogatni a munkálatokat. A Flash tisztázatlan okokból továbbra sem kapott zöld utat a stúdiótól, így kőbe vésett dátumok hiányában nem tudták tartani magukat a tervezett kezdéshez.

Flash és Aquaman Az Igazság Ligájában (2017)

A döntésben tagadhatatlanul közrejátszik, hogy a 2013-ban Az acélemberrel elstartolt filmszéria egyre inkább szétesőfélben van. A Wonder Woman kivételével a DC-mozik rendkívül negatív kritikai fogadtatása mellett gyakran a mozipénztáraknál sem hozták a várt eredményt, ráadásul a Batmant megformáló Ben Affleck mellett a filmfolyam Supermanje, Henry Cavill is fél lábbal már távozott a DC-től.

Flash szerepére Ezra Millert 2014-ben kérte fel a DC, aki a 2016-os Batman Superman ellen cameo után a 2017-es Az Igazság Ligájában mutatkozott be a sorozatban.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com