Hírek

Továbbra is brutál jónak tűnik a The Witcher sorozat – Új előzetes

Újabb előzetes érkezett a The Witcherhez, amely még mindig baromi jónak ígérkezik. Henry Cavill rikító sárga szeme és fehér hajzuhataga december 20-tól látható a Netflixen.

Bár számítógépes játékból filmet forgatni nem újdonság, egy-két kivételt leszámítva eddig nem nagyon állt elő Hollywood igazán érdemes adaptációval. Vajon a Netflixnek most sikerül a dolog?

A lengyel játék mára irdatlan rajongótáborral bír, úgyhogy igazán ideje volt már, hogy ezt is meglovagolja a filmipar. Az első évad nyolc, egy-egy órás részből áll majd. A sorozatot pedig Lauren Schmidt vezényletével készítette el a streaming szolgáltató.

A címszerepben Henry Cavillt találjuk, akit legutóbb a Mission:Impossible – Utóhatásban láthattak a hazai nézők a mozikban tavaly, de szintén 2018-ban jött ki vele egy kevésbé jól sikerült thriller is: ez a Night Hunter. És hogy mennyire hozza majd hitelesen Geralt karakterét, az hamarosan kiderül. Egy biztos, a fizikai átalakulásra egy szavunk sem lehet. Mellette szerepel még Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton és Anya Chalotra.

A The Witcher, azaz a magyarul Vaják címen futó sorozat december 20-án kerül a Netflixre. Ennél jobb karácsonyi ajándékot nem is nagyon kívánhatunk!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com