Hírek

Befutott a Toy Story 4. végső előzetese!

Toy Story 4. legújabb trailere az eddigieknél is többet mutat a játékok következő kalandjaiból.

Toy Story legújabb és jelen állás szerint legutolsó része története már egy ideje ismert: a játékok Bonnie-hoz kerülnek, a legfőbb küldetésük pedig a kislány boldogsága lesz. Ami viszont igazán nem lesz könnyű, amikor a gyerek által összeeszkábált játékvilla megszökik. Woodyék feladata lesz tehát a játék mivoltát meglehetősen nehezen elfogadó műanyag evőeszköz megmentése, az akció során pedig felfedezik, milyen hatalmas is a világ.

A karaktereket továbbra is a klasszikus szinkronhangok keltik életre, úgy mint Tom Hanks, Tim Allen vagy Joan Cusack. A negyedik felvonásra pedig csatlakozott hozzájuk Keanu Reeves, Patricia Arquette, Jordan Peele és Christina Hendricks is.

A film Josh Cooley első rendezése lesz,

a forgatókönyvet a szintén újoncnak számító Stephany Folsom írta Martin Hynes, John Lassater, Rashida Jones, Will McCormack és Valerie LaPointe ötlete alapján.

Toy Story 4-et június 20-án mutatják be a magyar mozik.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya