Hírek

Befutott a Toy Story 4. végső előzetese!

Toy Story 4. legújabb trailere az eddigieknél is többet mutat a játékok következő kalandjaiból.

Toy Story legújabb és jelen állás szerint legutolsó része története már egy ideje ismert: a játékok Bonnie-hoz kerülnek, a legfőbb küldetésük pedig a kislány boldogsága lesz. Ami viszont igazán nem lesz könnyű, amikor a gyerek által összeeszkábált játékvilla megszökik. Woodyék feladata lesz tehát a játék mivoltát meglehetősen nehezen elfogadó műanyag evőeszköz megmentése, az akció során pedig felfedezik, milyen hatalmas is a világ.

A karaktereket továbbra is a klasszikus szinkronhangok keltik életre, úgy mint Tom Hanks, Tim Allen vagy Joan Cusack. A negyedik felvonásra pedig csatlakozott hozzájuk Keanu Reeves, Patricia Arquette, Jordan Peele és Christina Hendricks is.

A film Josh Cooley első rendezése lesz,

a forgatókönyvet a szintén újoncnak számító Stephany Folsom írta Martin Hynes, John Lassater, Rashida Jones, Will McCormack és Valerie LaPointe ötlete alapján.

Toy Story 4-et június 20-án mutatják be a magyar mozik.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya