Hírek

Befutott a Toy Story 4. végső előzetese!

Toy Story 4. legújabb trailere az eddigieknél is többet mutat a játékok következő kalandjaiból.

Toy Story legújabb és jelen állás szerint legutolsó része története már egy ideje ismert: a játékok Bonnie-hoz kerülnek, a legfőbb küldetésük pedig a kislány boldogsága lesz. Ami viszont igazán nem lesz könnyű, amikor a gyerek által összeeszkábált játékvilla megszökik. Woodyék feladata lesz tehát a játék mivoltát meglehetősen nehezen elfogadó műanyag evőeszköz megmentése, az akció során pedig felfedezik, milyen hatalmas is a világ.

A karaktereket továbbra is a klasszikus szinkronhangok keltik életre, úgy mint Tom Hanks, Tim Allen vagy Joan Cusack. A negyedik felvonásra pedig csatlakozott hozzájuk Keanu Reeves, Patricia Arquette, Jordan Peele és Christina Hendricks is.

A film Josh Cooley első rendezése lesz,

a forgatókönyvet a szintén újoncnak számító Stephany Folsom írta Martin Hynes, John Lassater, Rashida Jones, Will McCormack és Valerie LaPointe ötlete alapján.

Toy Story 4-et június 20-án mutatják be a magyar mozik.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com