Hírek

Transformers: Age of Extinction gyorstalpaló friss képekkel

hr_Transformers_4_13Az óriásrobotos blockbuster-franchise médiakampánya továbbra is hibátlanul működik. A hozzáértő emberek fokozatosan csepegtetik a kis információkat, hogy még véletlenül se feledkezzünk meg a jövő nyáron bemutatásra kerülő gigaprodukcióról. Tényleg iskolapéldája a hollywoodi stúdiók marketinggépezetének.

A katasztrófális, de szép bevételeket hozó harmadik rész után a rendező Michael Bay bejelentette, hogy végzett a sorozattal. Később, a Pain & Gain bemutatója és sikere körül kiderült, hogy mégis van az a pénz, és ugyan már mind Megan Fox, mind az előző három filmben főszerepet játszó, és most függetlenfilmekben tevékenykedő Shia Labeouf kiszálltak, Bay mégis készít egy negyedik részt. Megnyerte hozzá a Pain & Gain-ben jobban megismert Mark Wahlberget, és munkába kezdtek. Már jó korán hallani lehetett pletykákat, hogy ebben a részben feltűnnek a dinobotok. Akiknek az életéből kimaradtak volna a kilencvenes évek közepén-végén megjelent Transformers képregények vagy rajzfilmek, a dinobotok olyan transformerek, akik nem járművekké, hanem robot-dinoszauruszokká alakulnak át. Igen, akkor még nagyon menőnek tűnt, hogy míg mindenkiből kocsi, repülő, teherautó lesz, belőlük dínó.

Mi is hírt adtunk róla, hogy egy kínai mamutcég bevásárolta magát a produkcióba, és hogy a rendező komoly szerepet szán Pekingnek a készülő filmben, valamint neves kínai színészek, mint Li Bingbing is fel fognak tűnni a produkcióban. Tovább erősödött a kínai kapcsolat, mikor a távol-keleti országban egy valóságshow-t építettek a Transformers köré, a nyertesek jutalma kisebb szerep lett a filmben.

Októberben az kavart kisebb felhajtást, hogy valakik egy légkondicionálóval támadták meg a rendezőt a forgatáson. Nem is olyan rég pedig megérkeztek az első promófotók a filmhez, főleg az autók szerelmeseinek címezve. Tegnap az Empire magazinból új, beszkennelt képek kerültek fel a netre, most ezeket nézhetitek meg nagy felbontásban:

hr_Transformers-_Age_of_Extinction_18 hr_Transformers-_Age_of_Extinction_19 hr_Transformers-_Age_of_Extinction_20 hr_Transformers-_Age_of_Extinction_21 hr_Transformers-_Age_of_Extinction_23 hr_Transformers-_Age_of_Extinction_24

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com