Hírek

Treadstone – Itt a Jason Bourne spinoff előzetese… a magyar Parlamenttel

Az októberben induló Treadstone tévésorozatban még több, Jason Bourne-hoz hasonló szuperkém irtja majd az ellent.

Októberben az USA Networkön terjeszkedik majd tovább a Bourne-univerzum, amiben a Jasont is „létrehozó” Treadstone munkássága révén újabb emberfeletti erővel rendelkező gyilkológépeket kreálnak. A sorozat mögött a Hősök kétszeres Emmy-jelölt alkotója, Tim Krieg áll, a főbb szerepekben pedig Jeremy Irvine (Mamma Mia – Sosem hagyjuk abba), Tracy Ifeachor (Quantico), Patrick Fugit (Az első ember) és Emilia Schüle (Berlin Station) látható majd.

De a hazánkban is forgatott produkcióban számos magyar színész is felbukkan majd kisebb-nagyobb szerepekben.

Például az Alvilág című sorozat Natasájaként is látható Bujáki Zsófia, Szekulesz Márk, aki az Alienistben (A halál angyala) is játszott vagy Mesterházy Gyula, akit legutóbb a Drága örökösökben láthattak a hazai tévénézők.

Most megérkezett a sorozat hivatalos előzetese, amelyben további magyar vonatkozások is láthatók.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..