Hírek

Trónok harca az IMAX mozikban

Sajnálatos módon nem Magyarországon, hanem az Egyesült Államokban. A HBO közlése szerint január 23. és 29. között 150 filmszínház valamelyikébe ülhetünk be megnézni a HBO saját gyártású sorozatának, a Trónok harcának két digitálisan felújított részét, ezen kívül az 5. évad első előzetesét is levetítik.

 

„A briliáns látványvilág és a sorozatra jellemző nagyléptékűség tökéletessé teszi a Trónok harcát arra, hogy IMAX-ben is bemutassuk” – mondta el az HBO marketing igazgatója, majd hozzátette: „Mindig arra törekszünk, hogy lehetőséget biztosítsunk a rajongóknak, hogy új, különleges módokon élvezhessék a kedvenc műsoraikat, és úgy véljük, ez a két epizód az új trailerrel egy ilyen lenyűgöző felületen pont ilyen alkalom.”

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya