Hírek

A Trónok harca előzetese nagyon kemény harmadik részt ígér

Elérkeztünk ahhoz a bizonyos csatához.

Vigyázat, spoilerek a Trónok harca nyolcadik évadáról!

Már egy ideje nemcsak Westeros legendáiból ismeretesek a Mások, hanem valódi fenyegetést jelentenek a Hét Királyság lakóira. De eddig még viszonylag lassú tempóval közelítettek Észak felé, így a nyolcadik évad első két epizódjában sem történt különösebb összecsapás. A szezon két legrövidebbnek mondott része a feszült készülődést és a szereplők egy helyre terelését mutatta be jó néhány meglehetősen kedves, vicces, sőt romantikus jelenet kíséretében. Ez pedig csak rosszat jelenthet.

A balsejtelmet a Trónok harca záróévadának harmadik epizódjához érkező előzetese is megerősíti. A rajongóknak ugyanis nem kell már többet várniuk a sokat ígérgetett csatára: a Mások megérkeztek Deres határába. Az ütközetet a tévétörténelem legnagyobb harcaként aposztrofálják, melyre a tizenegy hetes forgatás is ráerősít. Ez ötvenöt éjszakai felvételt jelent, a rész hossza pedig közel másfél óra lesz. Ha pedig a csatajelenet játékideje meghaladja a negyven percet, akkor azzal nemcsak a saját, Fattyak csatája című epizódját, de A Gyűrűk Ura: A két torony (egyébként Guiness) rekordját is megdönti.

Ezen epikus összecsapásba tehát a friss trailer segítségével a türelmetlen és/vagy kíváncsi rajongók már most betekinthetnek néhány másodperc erejéig:

A harmadik rész jövőhét hétfőn, április 29-én érkezik.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya