Hírek

Készül a Trónok harca-előzménysorozat

Naomi Watts lesz a Trónok harca-előzménysorozat főszereplője – olvastuk a Varietyn.

A sorozat cselekménye több ezer évvel a Trónok harca ideje előtt játszódik, és arról regél majd, miként szállt alá a világ a hősök aranykorából a sötétségbe. S ezzel a sorozattal talán fény derül a Westerosok történelmére, a Mások eredetére és a Starkok misztikus legendáira –

mert ez nem az a történet, amiről azt gondolhatnánk, hogy már ismerjük.

Naomi Watts karaktere eddig hétpecsétes titok volt, de most már tudjuk, hogy ő alakítja azt a bizonyos személyt, aki igen karizmatikus és bizony egy titkot rejteget.

Az új Gyűrűk Ura? – George R. R. Martin: A tűz és jég dala

A 2020-ra remélhető sorozat forgatókönyvírója George R. R. Martinnal együttműködve Jane Goldman. Ugyan Martin csepegtet infókat a készülő sorozatról, de még sokat kell várni, míg mindenre fény derül.

Címkék
Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya