Hírek

Készül a Trónok harca-előzménysorozat

Naomi Watts lesz a Trónok harca-előzménysorozat főszereplője – olvastuk a Varietyn.

A sorozat cselekménye több ezer évvel a Trónok harca ideje előtt játszódik, és arról regél majd, miként szállt alá a világ a hősök aranykorából a sötétségbe. S ezzel a sorozattal talán fény derül a Westerosok történelmére, a Mások eredetére és a Starkok misztikus legendáira –

mert ez nem az a történet, amiről azt gondolhatnánk, hogy már ismerjük.

Naomi Watts karaktere eddig hétpecsétes titok volt, de most már tudjuk, hogy ő alakítja azt a bizonyos személyt, aki igen karizmatikus és bizony egy titkot rejteget.

Az új Gyűrűk Ura? – George R. R. Martin: A tűz és jég dala

A 2020-ra remélhető sorozat forgatókönyvírója George R. R. Martinnal együttműködve Jane Goldman. Ugyan Martin csepegtet infókat a készülő sorozatról, de még sokat kell várni, míg mindenre fény derül.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..