Hírek

True Detective (A törvény nevében) 3. évad – Előzetes

A True Detective (A törvény nevében) végre folytatást kap. Ezúttal Mahershala Ali, az Oscar-díjas Holdfény sztárja nyomoz. Előzetes a cikkben!

2014-ben igazi nagy dobás volt a True Detective. Rá egy évre a második évadról megoszlottak a vélemények – nem véletlenül.

„Egy gyakorlatilag hibátlan első évad után meglehetősen nehéz dolga voltA törvény nevében (True Detective) készítőjének, Nic Pizzolattónak. A hihetetlen hangulat, kiemelkedő színészi játék, a lassú, de szépen felépített történetvezetés és az a kis plusz, akit úgy hívnak, hogy Matthew McConaughey – ezek tették toronymagasan a 2014-es, sőt valljuk be, az évtized eddigi egyik legjobb sorozatává Pizzolatto művét.” (Kajdi Júlia)

A harmadik évadra 3 évet kellett várni, de úgy tűnik, megérte. A történet ezúttal is több idősíkon ugrál, és a feszült, fojtogató légkör tutira garantált.

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya