Hírek

Tudjuk a Mátrix 4. teljes címét!

keanu reeves

A Mátrix 4.-et már mindenki tűkön ülve várja. Egy kósza Instagram posztból most kiderült a film címe.

A Mátrix 4. kétségtelenül 2021 egyik legvártabb filmje. A Mátrix franchise legújabb darabjával kapcsolatos információkat, ahogy arra számítani lehetett, a film bejelentésétől kezdve hatalmas érdeklődés övezi.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A Mátrix 4. teljes címe véletlenül vált nemrég nyilvánossá. Dobpergés, Matrix Resurrections, (azaz szabadfordításban Mátrix feltámadások). Ez egyszerre meglepő, mégis sokan lehet, hogy számítottak rá.

A cím egy kis baleset folytán került napvilágra, a Mátrix 4 stábjának egyik haj stylistja, Shunika Terry jóvoltából, aki lefotózott egy ajándékkártyát, amin a szóban forgó cím is szerepelt. A posztot azóta természetesen eltávolították, de nem olyan gyorsan, hogy a hírmorzsa ne szóródjon szét pillanatok alatt a neten. A stúdió azonban egyenlőre nem erősítette meg a hírt.

matrix
„A kikötő felett úgy szürkéllett az ég, mint a televízió képernyője műsorszünet idején.”

A Matrix Resurrections lehetőségként már 2009-ben felmerült egy áprilisi tréfa kapcsán, akkor még félrevezető információként.

Úgy tűnik, mégsem téves információról volt szó, ám a bizonyosságra sokat kellett várni.

A poszton az is látszik, hogy a kártyát Lana Wachowski és James McTeigue írták alá, ami találgatások sorára adott okot. Miközben azt tudhattuk, hogy Lilly Wachowski nem látott el rendezői feladatokat a projektben. A premier hivatalos dátuma már egy ideje nyilvános, a tervek szerint 2021. december 22-én lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés