Hírek

Tudjuk, mikor érkezik A farkas gyermekei folytatása

Raised-by-Wolves-A-farkas-gyermekei-Travis-Fimmel

Az HBO Max sci-fi sorozata, A farkas gyermekei 2020 egyik legígéretesebb újonca volt, és hamarosan láthatjuk a második évadot.

Vallási fanatizmus és a mesterséges intelligencia érzelmekre ébredése – ezekről mesélt Aaron Guzikowski sorozata. Az író korábban a Fogságban, a Csempészek és a Pillangó-remake forgatókönyvéért felelt, ez pedig a második sorozata a The Red Road után, ahol kreátorként jelenik meg. A farkas gyermekeit azzal igyekezett eladni az HBO, hogy Ridley Scott is ott áll a projekt mögött producerként, és két epizódot meg is rendezett. Másik hármat pedig a fia, Luke Scott hozott össze.

A farkas gyermekei második évadjának egyelőre nem elérhető hivatalos előzetese, de a Collider riportere kiszivárogtatta az új képsorokat, melyet a Warner Bros. a Dűne előtt vetített le. E szerint

a sorozat új szezonja 2022 elején érkezik, várhatóan az első negyedévben.

Az HBO Max szériája egyedi látványvilágával, fordulatos történetével és nehezen befogadható karaktereivel erős első benyomásokat keltett. Sokakat elijesztett, viszont a keményvonalas sci-fi rajongói számára egy izgalmas, eredeti történetet tudott mutatni az androidokról, akik embergyerekeket nevelnek. A háttérben pedig egy elpusztult világ található, amelyet egy vallásháború tett tönkre. Az első évad többek szerint nem a csúcson maradt abba, hanem egyfajta káoszba fulladt. Így mindenképpen jó lesz látni, mit hoznak ki az írók ebből mielőtt belefulladnak saját mítoszukba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com