Hírek

Tudjuk végre, mikor érkezik Christopher Nolan új filmje

Christopher Nolan

2017 után végre megvan Christopher Nolan új filmjének premierdátuma. Már csak másfél év, és mozikba kerül a rendező legfrissebb alkotása, ráadásul IMAX-ben – írja a Collider.

A két éve bemutatott Dunkirköt követően, amiért rendezői Oscar-díjra jelölték Nolant, jövőre új filmmel jelentkezik az alkotó.

A Warner Bros. jelentette be, hogy a 2020 júliusában kerül mozikba a következő Nolan-film. A júliusi premierdátum ezidáig elég jól bejött a rendezőnek és a forgalmazóknak. A Batman-trilógia második és harmadik részét is nyár közepén mutatták be, ahogy az Eredet és a Dunkirk is hasonló időben jutott a nézők elé. Mondani se kell, hogy mindegyik film hatalmas kasszasiker lett, nem beszélve a szakmai elismerésekről.

Sajnos egyelőre többet nem nagyon tudni a projektről, de most, hogy az első hírek megérkeztek, csak idő kérdése, hogy a stáb is szépen lassan kialakuljon, és a történetről is halljunk valamit.

Christopher Nolan azonban nem csak legújabb rendezésével lesz elfoglalva, hiszen a több éve először felmerült ötlet, miszerint remake-félét kap a Memento, még most is él és virul. Noha erről a projektről még annyit se tudni, mint a jövő nyáron érkező új filmről, az biztosnak látszik, hogy Nolan írja majd saját filmjének új változatát.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés