Hírek

Túléli-e Jon Snow a Trónok Harcát?

Trónok harca (Game of Thrones) második évad

Trónok harca (Game of Thrones) második évadKit Harington véletlenül túl sokat árult el Jon Snow-ról. És még mást is megtudtunk tőle a Trónok Harcáról. 

Mióta csak Jon Snow-t leszúrták a Trónok Harca című sorozat 5. évadjában, a különböző médiumokban, így többek között a belga Humo című lapban is megy a találgatás: meghal-e a Kit Harington által megszemélyesített szereplő, avagy vele folytatódik tovább a történet. Az igazságot kiderítendő, magától Kit Haringtontól kérdezték ezt meg, egy vele Belgiumban készített interjú során. A színész kijelentette, hogy a szerződésére való tekintettel, természetesen nem adhat egyenes választ a kérdésre, de azt nevetve hozzáfűzte, hogy már a harmincas éveiben fog járni, mire a szerződése lejár a folytatásos film végén (a színész idén decemberben lesz 28 éves).

Ez volt az első alkalom, hogy Harington elárulta, közel a végéig benne lesz a sorozatban. De, hogy mi történik majd az általa alakított Jon Snow-val, arról nem volt hajlandó nyilatkozni. Kit Harington válaszaiból egyébiránt arra is lehet következtetni, hogy a Trónok Harcát valószínűleg nyolcévadosra tervezik.

Avatar

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya