Hírek

Charlize Theron nem győzi az anyaságot – Tully előzetes

Jason Reitman, Charlize Theron és Diablo Cody újra összeállt, hogy a Pszichoszingli felnövésre képtelen főhőse után egy anyasággal megbirkózni képtelen nőről készítsenek filmet. Ez a Tully, melynek megérkezett első előzetese.

Jason Reitman 2007-ben a Juno című filmjével érte el legnagyobb kritikai sikerét. Azóta csupa vegyes megítélésű, vagy inkább radar alatt érkező alkotásokat készített. Az Egek ura és a Pszichoszingli mellett a Nyárutót és a Férfiak, nők és gyerekeket már alig látták. Remélhetőleg Charlize Theron neve elég lesz arra, hogy a legújabb dramedyje, a Tully megtalálja közönségét.

Az előzetes könnyen átélhető momentumokkal indít egy lelki-testi nyomorban tengődő anyuka hétköznapjai láttán.

A főszereplő Marlo (Charlize Theron) háromgyerekes családanya, legkisebb gyerek még csecsemő. Az éjszakai felkelések, a hízás, az anyatejcsapolás, a gyerekek olykor hálátlan volta padlóra küldik Marlot, de akkor megérkezik a segítség Tully, a bébiszitter (Mackenzie Davis) személyében.

A szerep kedvéért meghízott Theron és Mackenzie Davis mellett Mark Duplass és Ron Livingston is szerepel majd. A forgatókönyvet Diablo Cody írja. A Tully április 20-án kerül az amerikai mozikba.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..