Hírek

Charlize Theron nem győzi az anyaságot – Tully előzetes

Jason Reitman, Charlize Theron és Diablo Cody újra összeállt, hogy a Pszichoszingli felnövésre képtelen főhőse után egy anyasággal megbirkózni képtelen nőről készítsenek filmet. Ez a Tully, melynek megérkezett első előzetese.

Jason Reitman 2007-ben a Juno című filmjével érte el legnagyobb kritikai sikerét. Azóta csupa vegyes megítélésű, vagy inkább radar alatt érkező alkotásokat készített. Az Egek ura és a Pszichoszingli mellett a Nyárutót és a Férfiak, nők és gyerekeket már alig látták. Remélhetőleg Charlize Theron neve elég lesz arra, hogy a legújabb dramedyje, a Tully megtalálja közönségét.

Az előzetes könnyen átélhető momentumokkal indít egy lelki-testi nyomorban tengődő anyuka hétköznapjai láttán.

A főszereplő Marlo (Charlize Theron) háromgyerekes családanya, legkisebb gyerek még csecsemő. Az éjszakai felkelések, a hízás, az anyatejcsapolás, a gyerekek olykor hálátlan volta padlóra küldik Marlot, de akkor megérkezik a segítség Tully, a bébiszitter (Mackenzie Davis) személyében.

A szerep kedvéért meghízott Theron és Mackenzie Davis mellett Mark Duplass és Ron Livingston is szerepel majd. A forgatókönyvet Diablo Cody írja. A Tully április 20-án kerül az amerikai mozikba.

Avatar

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya