Hírek

Tuti, hogy idén láthatjuk az Új mutánsokat!

A Fox utolsó X-Men-filmjeként aposztrofált Új mutánsok sorsa hányatott volt, de már biztos, hogy idén végre bemutatják.

Horrorfilm, szuperhőssztori és coming-of-age keveréke – ez volt a Csillagainkban a hiba című filmet is rendező Josh Boone koncepciója, ami úgy tűnik, megvalósul. A rendező az Instagramon tette közzé, hogy hamarosan újabb előzetes érkezik az Új mutánsokhoz, melyet még 2017-ben forgatott le, és

az eredeti tervek szerint 2018-ban mutatták volna be.

A kétéves csúszás annak volt köszönhető, hogy újraforgatásokat terveztek a filmmel, de nem mindegyik ment végbe. Mikor egy kommentelő megkérdezte Boone-tól, hogy vajon az eredeti verziót fogjuk-e látni áprilisban, a rendező azt válaszolta: „ha nem így lenne, nem hirdetném”.

Ez azért is fontos kérdés, mert a Fox már sikeresen elrontott egy rendezői víziót 2015-ben a Fantasztikus Négyessel. Akkor Josh Tranket állították be bűnbaknak, akivel nem lehetett együtt dolgozni, illetve a filmje túlságosan is sötét, reménytelen volt, és a Cronenbergre hajazó testhorror sem illett igazán a stúdió elképzeléseibe. Ezért a rendező nélkül forgattak hozzá új jeleneteket, melyek teljesen taccsra vágták az élményt.

Most Boone saját verzióját hozza el nekünk a Disney, aki időközben felvásárolta a Foxot.

Az Új mutánsokat április 2-án mutatják be itthon. A főbb szerepekben Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Maisie Williams, Alice Braga és Antonio Banderas.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya