Hírek

Tuti, hogy idén láthatjuk az Új mutánsokat!

A Fox utolsó X-Men-filmjeként aposztrofált Új mutánsok sorsa hányatott volt, de már biztos, hogy idén végre bemutatják.

Horrorfilm, szuperhőssztori és coming-of-age keveréke – ez volt a Csillagainkban a hiba című filmet is rendező Josh Boone koncepciója, ami úgy tűnik, megvalósul. A rendező az Instagramon tette közzé, hogy hamarosan újabb előzetes érkezik az Új mutánsokhoz, melyet még 2017-ben forgatott le, és

az eredeti tervek szerint 2018-ban mutatták volna be.

A kétéves csúszás annak volt köszönhető, hogy újraforgatásokat terveztek a filmmel, de nem mindegyik ment végbe. Mikor egy kommentelő megkérdezte Boone-tól, hogy vajon az eredeti verziót fogjuk-e látni áprilisban, a rendező azt válaszolta: „ha nem így lenne, nem hirdetném”.

Ez azért is fontos kérdés, mert a Fox már sikeresen elrontott egy rendezői víziót 2015-ben a Fantasztikus Négyessel. Akkor Josh Tranket állították be bűnbaknak, akivel nem lehetett együtt dolgozni, illetve a filmje túlságosan is sötét, reménytelen volt, és a Cronenbergre hajazó testhorror sem illett igazán a stúdió elképzeléseibe. Ezért a rendező nélkül forgattak hozzá új jeleneteket, melyek teljesen taccsra vágták az élményt.

Most Boone saját verzióját hozza el nekünk a Disney, aki időközben felvásárolta a Foxot.

Az Új mutánsokat április 2-án mutatják be itthon. A főbb szerepekben Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Maisie Williams, Alice Braga és Antonio Banderas.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com