Hírek

Twin Peaks újratöltve: Ashley Judd, Monica Bellucci, Naomi Watts, Amanda Seyfried, David Duchovny, Tim Roth és még sokan mások

twin peaks

twin peaks Pár napja tette közzé a The Hollywood Reporter a Twin Peaks folytatásának teljes színészgárdáját, azaz egy 217 nevet tartalmazó listát, rajta olyan sztárokkal mint Monica Bellucci, Naomi Watts, Tim Roth vagy éppen David Duchovny. Eddig is vártuk, ezután is várjuk a 2017-ben érkező sorozatot.

Sokáig igen csak bizonytalan sorsa volt a valaha készült egyik legjobb sorozat folytatásának, mára azonban mindent sokkal tisztábban látunk. Az eredetileg csak 9 részesre tervezett alkotást David Lynch, a korábbi részek rendezője kevésnek titulált, ezért egy ideig az is kérdéses volt, hogy vajon ő marad-e a rendezői székben. Aztán csak megváltoztak a dolgok, Lynch is megkapta a szerinte szükséges anyagi támogatást, hogy minőségi munkát adhasson ki a kezéből. Sajnos a megegyezés egyben azt is jelentette, hogy a folytatás csak 2017-ben érkezik a rajongókhoz, viszont a részek számát megduplázták, így egy 18 epizódos évadot kapunk a Twin Peaksből.

Egyes szereplők visszatérése már jó ideje köztudott volt, a legfontosabb, hogy Kyle MacLachlan ismét Cooper ügynök bőrébe bújik. Most pedig a 217 tételes listával az összes többi szereplő színészt is megismerhetjük. Noha a szerepek egyelőre még mindig titkosak, sőt a történetet is egyelőre homály fedi, azt legalább tudjuk, kiket fogunk jövőre nézni az ikonikus sorozatban.

A teljes listát itt olvashatjátok, amelyre egyébként már hivatalosan is rábólintottak a készítők, azaz valószínűleg sok változtatás ezen már nem lesz. A fent említett sztárok mellett maga David Lynch is szerepet vállal a sorozatban.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya