Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

Tyler Perry Colin Powell bőrében csatlakozik a Christian Bale-Steve Carell-Amy Adams trióhoz

Adam McKay A nagy dobást követően ezúttal egy Dick Cheney-ről szóló életrajzi filmben hozza ismét össze Chrisitan Bale-t és Steve Carell-t. A produkcióhoz korábban csatlakozott Amy Adams, míg a legújabb hírek szerint Tyler Perry Colin Powell-t alakítja majd a filmben -írja a Deadline.

Két éve került mozikba Adam McKay gyakorlatilag semmihez sem hasonlítható Michael Lewis-adaptációja, A nagy dobás. Az Oscar-díjas alkotást követően pedig ismét együtt forgat a rendező és a film egyik két főszereplője, Christian Bale és Steve Carell. Az egyelőre cím nélkül futó Dick Chemney amerikai alelnökről szóló életrajzi alkotás forgatókönyvét szintén McKay írja.

A szereplőgárda eddig is impozánsan alakult, hiszen Bale és Carell mellett Amy Adams és Sam Rockwell is csatlakozott korábban a produkcióhoz. Most pedig az író-rendező-színész Tyler Perry jelentkezett be, mint Colin Powell megtestesítője.

Bale játssza majd Cheney-t, Adams a feleségét, Rockwell George W. Bush-t, Carell pedig Donald Rumsfeld-et alakítja majd az egyelőre premier dátum nélküli alkotásban. Mi bizakodva várjuk, mit is hoznak ismét össze!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..