Hírek

Tyrese Gibson kiléphet a Halálos iramban sorozatból

Dwayne Johnson és Tyrese Gibson
Dwayne Johnson és Tyrese Gibson

Beindult a belháború Tyrese Gibson és Dwayne Johnson között, miután előbbi közölte, valamelyikőjük mindenképpen ki fog maradni a Halálos iramban 9-ből.

Szerdai Instagram posztjában azzal fenyegetőzött a már a második részben is szereplő Tyrese Gibson, hogy nem vesz részt a Fast and Furious 9 forgatásán, ha azon Dwayne Johnson is jelen lesz.

„Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de ha Dwayne is benne lesz a 9. részben, ne számítsatok több Romanra (Roman Pearce Gibson karaktere)” – közölte a színész hű rajongóival, akik szeretik őt és az Ő FILMES CSALÁDJÁT. Mindezt egy olyan képpel, ahol éppen Johnson fojtogatja őt, persze itt még csak viccből.

Tyrese Gibson talán féltékeny?

A mostani hirig azért nem minden előzmény nélkül való. Gibson októberben posztolt, amikor kiderült hogy a 9. rész – várhatóan Dwayne Johnson egyéb munkái miatt – egy évvel későbbre kerül. Inkább csak kifogásnak tűnik, hogy Tyrese Gibson amiatt aggódna, hogy 3 év maradna ki két FF film között. Sokkal valószínűbb az egyszerű féltékenységi akció. A Universal Pedig sokkal inkább eladhatónak tartja a sorozatot Dwayne Johnsonnal, aki pedig csak az 5. résznél szállt be a franchise-ba.

Dwayne Johnson és a Universal egyelőre nem reagáltak a hírre. Előbbi el van foglalva a decemberben mozikba jutó Jumanji: Vár a dzsungel promóciójával és a jövőre látható Skyscraper forgatasi munkáival.

(via Variety)

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, felelős szerkesztő. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés