Hírek

A folytatás is szupi szuper – Új előzetest kapott A Lego-kaland 2.

Öt évvel az első rész után végre folytatódik a Lego-őrület. A Lego-kaland 2. éppolyan kreatívnak és eredetinek tűnik, mint elődje. 

A Lego Batman-film és A Lego Ninjago-film spin-off mozik után érkezik a várva-várt folytatás, ami a 2014-es esztendő egyik legnagyobb meglepetésének, az Oscaron méltatlanul helyben hagyott A Lego-kaland cselekményszálát fűzi tovább. Az első teaserben már megtudhattuk, hogy a hírhedt taco kedd után már nem minden szupi szuper a legók földjén, ugyanis egy posztapokaliptikus, Mad Max-szerű közeg jött létre, ahol

az űrből támadnak a Duplók.

A második előzetesben sem tudunk meg sokkal többet a cselekményből, ami abszolút piros pont a készítőknek, ám jó ízelítőt ad a folytatás központjában álló űrmókából.

Az új részben Chris Pratt és Elizabeth Banks mellett Alison Brie, Jonah Hill, Margot Robbie és Channing Tatum orgánuma is hallható lesz.

A Lego-kaland 2. tengerentúli bemutatója 2019. február 8-án lesz, várhatóan ekkortájt éri el a hazai mozikat is.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com