Hírek

Ugyanazt a színészt találta Charles Mansonnak David Fincher és Quentin Tarantino

Ugyanazt a színészt választotta Charles Manson szerepére David Fincher és Quentin Tarantino. Előbbi a Mindhunter című sorozat 2. évadához, míg utóbbi a Once Upon a Time In Hollywood című filmhez – írja a Collider.

Kicsi a világ: Damon Herriman ausztrál színész két külön produkcióban fogja eljátszani a hírhedt szektavezér Charles Mansont. Pár napos a hír, hogy Quentin Tarantino végre – gyakorlatilag utolsóként – megtalálta közelgő filmjének egyik fontos szereplőjét. Mostanra azonban az is kiderült, hogy nem az ikonikus rendező az egyetlen, aki szerint Herriman tökéletes Manson szerepére. A Netflixen futó Mindhunter című sorozat 2. évadába már korábban beválogatta a színészt David Fincher. Állítólag a sorozatgyilkosos alkotáshoz már készült is néhány felvétel Herrimannel.

A színész egyébként inkább sorozatokban és minisorozatokban szerepelt eddig: láthattuk A tó tükrében, a Prédában, a Secret Cityben vagy az Incorporatedben.

Tarantino filmjével ellentétben, amelyben a ’60-as évek legvégén járunk a Mindhunters a ’80-as évekbeli Charles Mansont mutatja be, amikor az már börtönben ül.

Az biztos, hogy két ekkora rendező nem hibázhat, úgyhogy mi tűkön ülve várjuk mindkét alkotást.

A Mindhunter 1. évada kivételes és különleges volt tele erős színészi alakításokkal. Míg a Once Upon a Time In Hollywood olyan sztárokat vonultat majd fel, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Al Pacino és Margot Robbie. Igaz ugyan, hogy se a sorozat új évada, se Tarantino filmje nem Charles Mansonról fog szólni, érdekes lesz látni ugyanazt a színészt ugyanazt a karaktert megformálni 10 éves különbséggel.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com