Hírek

Új befejezést forgatnak a Halloweennek

David Gordon Green filmjének forgatása újraindult a tesztvetítést követően.

A tesztvetítés után újraforgatják az új Halloween végét – értesült a Bloody Disgusting. Hogy pontosan min változtatnak, az nem szivárgott ki. Egyes rajongói feltételezések szerint tulajdonképpen magát a befejezést forgatják, ugyanis állítólag az első változat úgy ért véget, hogy néhány kérdésre nem adott választ, és a közönség elégedetlen volt.

Az új Halloweenben a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie 40 éven át készült arra, hogy visszatér a maszkos rém a nagy késsel, ezért az idők során igazi harcos vált belőle. A mostani történetben az is erősen motiválja, hogy nemcsak magát, hanem a lányát és az unokáját is meg kell védenie. Egyébként nemcsak Curtis tér vissza, hanem az eredeti gyilkost alakító színész, Nick Castle is. Ő egyébként inkább rendező és forgatókönyvíró, olyan sikereket jegyez, mint Az utolsó csillagharcos és a Menekülés New Yorkból.

A Halloween hazai bemutatója 2018. október 25.

UIP Magyarország

UIP Magyarország

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..