Hírek

Új bemutatót kapott a Pókember, a Jumanji és A Karib-tenger kalózai is

spider-man Van olyan film, aminek bemutatója előrébb, van, aminek jóval hátrébb került a Sony Pictures közleménye alapján – írja a comingsoon.net.

A legújabb Pókember reboot, mely a Marvel Studios kooprodukciójában készül eredetileg 2017. július 28-án került volna a mozikba, a Sony végül azonban úgy döntött, hogy két héttel korábbra teszi a bemutatót, azaz 2017. július 7-én már szabad a pálya minden szuperhősöket szerető mozinézőnek. A filmben egyébként Tom Holland, akit legutóbb A tenger szívében című drámában láthattunk, alakítja Peter Parkert, míg May nénit Marisa Tomei formálja majd meg. Holland egyébként a hivatalos Pókember film előtt már magára ölti a piros-kék jelmezt, hiszen szerepel az Amerika kapitány: Polgárháború című újabb képregényadaptációban is.

A Pókember legújabb verzióját Jon Watts rendezi, míg a forgatókönyvet John Francis Daley és Jonathan Goldstein írja.

A bemutatóváltoztatás miatt A Karib-tenger kalózai: A holtak nem mesélnek a korábbi július 7-i pozícióját előrébb hozta a Sony, így a sorozatban 5. Johnny Deppes-kalózós filmet már 2017. május 26-án láthatja a közönség. A filmet Joachim Rønning és Espen Sandberg rendezi, akik többször is dolgoztak már együtt. Depp mellé visszatér ezúttal Orlando Bloom és Geoffrey Rush is, de csatlakozik a szereplőkhöz Javier Bardem, Kaya Scodelario és Brenton Thwaites is.

A bejelentés egyetlen szomorúbb eleme, már aki várja a filmet, a Jumanji későbbre tolása. A remake eredetileg idén karácsonykor került volna a mozikba, a mostani hírek alapján viszont egészen 2017. július 8-ig várni kell rá. Az alkotást a Rossz tanár és a Szexvideó filmek rendezője, Jake Kasdan készíti el, a forgatókönyvet pedig Scott Rosenberg írja. Az alkotás az eredeti 1995-ös elődjének újragondolása lesz, azaz az alkotók ismét visszanyúlnak Chris Van Allsburg 1985-ös gyerekkönyvéhez, amely először elevenítette meg a különleges társasjátékot. Hogy pontosan miért is tolták odébb a bemutatót, nem tudni, de ha abból indulunk ki, hogy egyelőre nem igen tudni a szereplők kilétéről, talán érthető is a csúszás.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

Hirdetés