Hírek

Új Bourne film Matt Damonnal?

matt damon Korábbi elhatározásukkal ellentétben Matt Damon és a Bourne-trilógia 2. és 3. filmjét rendező Paul Greengrass a visszatérésen gondolkozik – írja a variety.com.

A Variety forrásai szerint kezdeti stádiumban van egy új, még cím nélküli Jason Bourne-mű a korábbi színész és rendező közreműködésével, mellyel Hollywood egyik legsikeresebb akció-franchise-a térne vissza a képernyőre.

Habár A Bourne-ultimátumot követően mind Damon, mind Greengrass (Phillips kapitány, A United 93-as) határozottan kijelentette, nem tér vissza a Robert Lundlum regények adaptálásához, most úgy tűnik, mégis változtatnak a döntésükön és új kémfilm elé nézhet a közönség.

Az egyelőre kérdéses, hogy az új produkció átveszi-e a helyét a már tervben lévő Aaron Cross storynak, melyet Justin Li rendezne, a főszerepben pedig visszatérne-e Jeremy Renner. Vagy talán két filmmel bővül a Bourne-világ? Netán közös alkotás várható?

Matt Damon trilógiája eddig majdnem egymilliárd dollárt hozott be a mozikba világszerte, így nem is csoda, hogy új filmben gondolkoznak a készítők. És lássuk be, egy igazán jó Bourne filmhez Jason Bourne kell.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com