Hírek

Ekkor jön a Toy Story, a Tron és a Star Wars következő része

toy story 4

A Disney és a Searchlight Pictures újabb premiereket jelentett be az elkövetkező évekre, többek közt az is kiderült, mikor érkezik az élőszereplős Vaiana.

Amerikai premierekről lévén szó, magyar megfelelő még nem társult melléjük, és természetesen a bemutatódátumok is változhatnak majd az elkövetkező hónapok során. Mindenesetre jól látszik, hogy a Disney nem tágít a saját bejáratott franchise-aitól, és újabb sikereket remél a messzi-messzi galaxistól vagy akár az életre kelt játékoktól.

2025-ben, október 10-én debütál a Tron: Ares, méghozzá Jared Leto, Evan Peters, valamint az Előző életekben is megjelenő Greta Lee főszereplésével. A sci-fi széria első felvonása 1982-ben, a második 2010-ben látott napvilágot – így talán 15 évvel az előző után már indokolt egy technikai, vagy akár sztori update. A filmet Joachim Rønning rendezi, aki legutóbb A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúját rakta össze a stúdiónak.

A stúdió streaming-szolgáltatójának egyik zászlóshajója, A Mandalóri is a moziképernyőkre költözik,

úgyhogy várhatóan a következő Star Wars-film is róla, valamit a két lábon járó üzleti fogásként ismert „Baby Yodáról” fog szólni. A The Mandalorian and Grogu 2026. május 22-én debütál, és a három évadot megélt sorozatot folytatja egy újabb történettel.

A Mandalóri és Grogu a sorozat második évadjában

Ha van, amit a Disney képtelen abbahagyni, az újabb Toy Story-epizódok gyártása. A sorozat igazából 2010-ben, a trilógiazáró résszel véget érhetett volna, de öt éve készítettek egy epilógust, most pedig jöhet az újabb forduló. Az életre kelt játékok 2026. június 19-én térnek vissza.

Vaianát idén animált formában láthatjuk újra ősszel, de az élőszereplős adaptációk sorát folytatva színészekkel is megtapasztalhatjuk ugyanazt a történetet, amit már egyszer átéltünk. A változtatások sorát kisebbíti, hogy Dwayne Johnson marad Maui szerepében. A film bemutatója 2026. július 10. – közel tíz évvel az eredeti után jön a remake.

A Disney égisze alá tartozó Searchlight Pictures is bejelentett két premiert.

Idén december 6-án mutatják be Amerikában azt a filmet, amelyben Amy Adams kutyává változik. A Nightbitch címre hallgató horrorkomédiát Marielle Heller, az Egy kivételes barát rendezője készíti. Rami Malek főszereplésével pedig egy kémthriller is érkezik a mozikba 2025. április 11-én, amely a The Amateur névre hallgat.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com