Fókuszban Hírek

Új Dragon Ball sorozat, új teaser

dragon ball2015. július 5. nagy nap lesz a Dragon Ball rajongók életében, ugyanis ekkor mutatják be a Dragon Ball Z hivatalos folytatásának, a Dragon Ball Supernek az első részét.

Igaz, ekkor még csak Japánban, és ez az eddigi tapasztalatok alapján nem sok jót jelent a magyar közönség számára, ugyanis korábban éveket kellett várni arra, hogy szinkronosan is megtekinthető legyen, ráadásul akkor is csak egy rajongói összefogásnak volt köszönhető, hogy végül elkészült a szinkron.

Remélhetőleg azóta felismerték az illetékesek, hogy nagyon is van igény a magyarországi forgalmazásra, és ez a sorozat hamarabb – és hivatalosan – forgalmazásba kerül, addig pedig itt az első, igaz, nagyon-nagyon rövid teaser kedvcsinálónak.

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés