Hírek

Új elnökséget választott a Freeszfe

Új elnökséget választott a Freeszfe 2022. szeptember 29-én. Tarr Béla lett az elnök.

Az idén szeptemberben megújult Freeszfe elnökség tagjai: Tarr Béla filmrendező-elnök, Veszprémi Judit kommunikációs vezető-operatív elnök, Nyári Ádám zenés színházrendező hallgató-diákelnök, Elefánti Emma színházcsináló hallgató a felnőttképzésért felelős elnökségi tag, Kárpáti Péter író, dramaturg és Gaál Anna dramaturg hallgató a színházi területért felelős elnökségi tag, Gigor Attila filmrendező, Faur Anna filmrendező és Ladányi Jancsó Jákob filmrendező hallgató a filmes területért felelős elnökségi tagok, Hegyi Vivien televízió-és média hallgató pedig a tévés területért felelős elnökségi tag.

Továbbra is segíti az elnökség munkáját Upor László dramaturg mint külkapcsolatokért felelős tanácsadó és Rihay-Kovács Zita jogász. Az előző elnökség tagjai Csató Kata elnök volt, illetve az elnökségi tagok Bagossy László, Al-Farman Petra, Antal Bálint, Nagy Zoltán, Szórád Máté. Az egyesület a közleményben megköszönte előző évi munkájukat.

Az új elnök, Tarr Béla, a Sátántangó és a Werckmeister harmónikák idén 67 éves és rendkívüli nemzetközi elismerésnek örvendő rendezője.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!