Hírek

Új előzetes A Gyűrűk Ura sorozathoz

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi kedvcsináló teasere a SuperBowl alatt debütált.

Új, rövid, de annál látványosabb kedvcsináló előzetes jelent meg a közelgő A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi sorozathoz. Az előzetes a legnézettebb amerikai tévés esemény, a SuperBowl alatt debütált – mivel az Amazon nem sajnál semmilyen marketingköltséget az év várhatóan legnagyobb szabású sorozatának hirdetésére.

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi az Amazon próbálkozása arra, hogy saját streaming platformját olyan erejű zászlóshajó-sorozattal támogassa meg, mint amilyen a Trónok harca volt az HBO számára.

A sorozat Tolkien világának másod- és harmadkorában játszódik, és központi szála várhatóan a Hatalom Gyűrűinek elkészítése lesz – így csapta be és hajtotta uralma alá az emberek és a törpök királyait Szauron. De arra számítunk, hogy Númenor bukása, Gondor megalapítása, és az emberek és tündék Utolsó Szövetsége is része lesz a történetnek.

A sorozat költségvetése minden eddigit felülmúl: félmilliárd dollár körül alakul. Az első rész szeptember 2-án jelenik meg.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com