Hírek

Új előzetes a Kingsman előzményfilmhez

Lassított harci jelenetekkel és „kingsmanes” poénokkal megérkezett a King’s Man: A kezdetek második előzetese.

A nyáron mi is beszámoltunk róla, hogy előzetes érkezett Töki és mestere, Harry Hart filmjének előzménytörténetéhez. Nem kellett sokat várni, itt egy új, teljes értékű előzetes a King’s Man: A kezdetekhez.

Matthew Vaughn, aki a Kingsman: A titkos szolgálat és a Kingsman: Az Aranykör filmeket is jegyzi, ismét a rendezői székbe ült. A királyi titkosszolgálat kezdeteit feldolgozó film az első világháborúig repíti vissza a lelkes akciófilmnézőket. A világ első hírszerző ügynökségének a feladata, hogy fel vegye a versenyt a zsarnokokkal és megakadályozza több millió ember halálát a nagy háborúban.

Dave Gibbons és Mark Miller képregénye alapján készült filmben Ralph Fiennes vezeti be a láthatatlan szervezetbe a kötelességtudó ifjút Harris Dickinson megformálásában. Dickinsont korábban a Sötét elmékben láthatta a magyar közönség, de feltűnik majd a legújabb Demóna filmben, a Demóna: A sötétség úrnőjében is. Amit látunk, abból kiderül, hogy van némi hasonlóság a King’s Man: A kezdetek és az első Kingsman film, A titkos szolgálat között. A száz évvel az első Kingsman film előtt játszódó történetben is lesz ikonikus öltönyvásárlás és persze rengeteg akció.

Az előzetes végén még Ralph Fiennes egy kiváló új találmány, az ejtőernyő működését is elmagyarázza, amit persze alig néhány másodperc múlva használni is fognak. Az előzetesben feltűnik a főszereplők mellett Gemma Arterton és Djimon Hounsou (a Marvel univerzum Korath-ja, vagy a Shazam! öreg varázslója).

Az előzetes tanúsága szerint

ez a Kingsman film nagyobb hangsúlyt fektet majd a késes közelharcra, mint a korábbiak.

Ó és mindezt a Black Sabbath: War Pigs című örökérvényű nótájára teszik.

A sok lassítással tarkított közelharcok mellett az előzetesben röviden szerepel Daniel Brühl, Matthew Goode és Tom Hollander is. A stáblista szerint Aaron Taylor-Johnson is szerepelni fog a filmben Lee Unwin karaktereként, aki Töki apja volt az első filmben.

A második előzetes után még inkább várjuk a King’s Man: A kezdeteket, ami csak 2020 februárjában érkezik a mozikba.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com