Hírek

Új előzetes érkezett a Stranger Things negyedik évadához

stranger-things-4.-évad

Új előzetes érkezett a Stranger Things negyedik évadához! A sorozat legújabb részeit május 27-én láthatjuk majd a Netflixen.

A 2016-ban indult sorozat furcsa dolgokat csomagolt retró köntösbe és telibe talált. A Stranger Things az év egyik legjobb sorozata lett, s azóta egyre várjuk a következő és következő évadot. Bár most már tudjuk, hogy a bejelentett ötödik lesz az utolsó évadja a sorozatnak, s ezzel valóban lezárul egy korszak. Ráadásul a negyedik évadot sem egyben, hanem két etapban láthatjuk majd.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A történet hat hónappal a starcourti csata után folytatódik, amikor is a csapat ketté válik. A negyedik évad állítólag sokkal ambiciózusabb lesz történet szempontjából, a karakterek elhagyják Hawkinst, s lassan közelítünk a furcsa dolgok megfejtéséhez is. Várhatóan a horror-faktor is növekszik, hiszen a gyerekek felnőttek, most már nagykorúak, a misztikus gyerekmese egyre inkább felnőtt borzongásba fordul.

Illetve korábban arról is hírt adtunk, hogy Antal Nimród rendezi a sorozat két epizódját. A Kontroll és A Viszkis rendezője M. Night Shyamalan mellett is dolgozott, a szintén misztikus-horrorisztikus Servantban. Kíváncsian várjuk, mit alkot a Stranger Things produkció keretei között.

S ugyan már nem kell sokat várni a negyedik éved érkezéséig, addig is itt a legújabb előzetes, amely egy igen sötét és baljós folytatást ígér!

A Stranger Things negyedik évadának első fele május 27-én érkezik a Netflixre, a negyedik évadának második felére július elsején számíthatunk.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés