Hírek

Új előzetesen mutatkozik be a következő Fekete Párduc

A címszereplő szuperhőst korábban alakító Chadwick Boseman tragikus halála után kétséges volt, hogy ki öltheti magára a Fekete Párduc jelmezét. A most érkező előzetes véget vet a találgatásoknak.

Az első Fekete Párduc hatalmas szenzációt keltett 2018-as bemutatásakor. A film több, mint 1,3 milliárd dollár bevételt termelt és 7 kategóriában jelölték Oscar-díjra. A különböző technikai díjak mellett ráadásul a legjobb filmként is nominációt szerző alkotás az első szuperhősmozi lett a kategória történetében. Így a Disney és a Marvel stúdió a főszereplő elvesztése után sem mondott le a folytatás elkészítéséről.

A Fekete Párduc 2. alkotói az új szereposztás helyett kegyeleti okokból kiírták T’Challa karakterét a történetből.

A forgatást viszont ezen túlmenően is további nehézségekbe ütközött – derül ki a Vulture összegző cikkéből. A COVID alatti munkálatokat a főszereplő ujracastingolását követelő petíciók, a forgatókönyv átírásának kényszere és a főhős húgát, Shuri-t alakító Letitia Wright oltásellenes botránya is hátráltatta. A nagyszabású új előzetes azonban nemcsak az új főszereplőt leplezi le, de a történet stílusos továbbgondolását is ígéri.

Letitia Wright, Winston Duke, Angela Bassett, Lupita Nyong’o és Martin Freeman mind visszatérnek az első részben megismert szerepeikben. A rendezői székben pedig továbbra is a forgatókönyvet szintén jegyző Ryan Coogler foglal helyet. A Fekete Párduc 2. premierjére november 11-én kerül majd sor.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!