Hírek

Új előzetessel érkezett a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület

Miután a Comic Conon bemutatkozott a legendás szerepjáték, a Dungeons & Dragons legújabb adaptációjának első teasere, itt a Betyárbecsület új előzetese, amiben Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith és Sophia Lillis mellett most már Hugh Grant is feltűnik.

Március 30-án érkezik a hazai mozikba a kultikus játék legújabb adaptációja, ami az eddig látottak alapján egyaránt lesz vicces és izgalmas. A történet szerint egy sármos tolvaj (Chris Pine) és a különc kalandorokból álló bandája nagyszabású akciót terveznek egy elveszett ereklye megszerzéséért, de a dolgok veszélyesen kisiklanak, amikor Thay vörös varázslóinak vezetőjével, a lich Szass Tammal húznak ujjat.… A Jonathan Goldstein és John Francis Daley írta és rendezte feldolgozás fergeteges kalandot és sok-sok nevetést ígér – és remélhetőleg feledteti velünk a játék 2000-ben már készült nem túl sikeres, Courtney Solomon rendezésében készült első egész estés adaptációját.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com