Hírek

Új előzetest kapott a Bohém rapszódia

Rami Malek

Se zenéből, se stílusból nem lesz hiány a Freddie Mercury életéről szóló Bohém rapszódiában!

A legendás glam rock banda, a Queen történetét elmesélő zenés dráma új előzetest kapott. A debütáló trailerhez képest most mélyebb betekintést nyerünk Mercury magánéletébe, amit azért üdítő látni, mert sokak aggódtak, hogy nem lesz hangsúlyos része a sztorinak. Kíváncsian várjuk, vajon sikerül-e megtalálnia a filmnek a balanszot egy feel good zenés film és egy AIDS-dráma között.

Freddie Mercury szerepében a Mr. Robot sorozatból ismert Rami Malek továbbra is nagyon erős Oscar-játékosnak tűnik, de mielőtt ráfordulnánk a díjszezonra, kiderül, milyen filmet sikerült összehoznia az időközben rendezőt cserélő 20th Century Fox produkciónak. A film nagy részét ugyanis Bryan Singer vezényelte le, ám pár héttel a forgatás befejezte előtt kirúgták a rendezőszékből, a fennmaradó részt pedig az Eddie, a sas direktora, Dexter Fletcher fejezte be

Rami Malek mellett Ben Hardy, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Allen Leech és Lucy Boynton is feltűnik a filmben.

A Bohém rapszódia november 1-én éri el a hazai mozikat.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com