Hírek

Új előzetest kapott a Machete gyilkol (trailer)

Machete gyilkol (Machete Kills)

machete-kills„Machete gyilkol, ez az, amit csinál!” – kiabálja a telefonba Charlie Sheen (alias Carlos Estevez), és nem lepődnék meg rajta, ha Robert Rodriguez legújabb filmjének fő vezérfonalát valóban ez az egy mondat adná.


Hirdetés

A Danny Trejo által megformált címszereplő ezúttal a Mel Gibson külsőjét magára öltő főgonosz ellen indul háborúba, útját pedig olyan dögös közreműködők kísérik, mint Jessica Alba, Sofía Vergara és Lady Gaga.  Úgy tűnik, a Tarantino és Rodriguez által a Grindhouse című produkcióval 2007-ben feltámasztott exploitation hullám még mindig kitart, az előzetes alapján pedig most sem számíthatunk másra, mint eszement akcióra, laza beszólásokra és rengeteg hullára. Machete október 3-án kaszabolja be magát a hazai mozik kínálatába.

http://www.youtube.com/watch?v=BO1WwOQowlg

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

0
Kíváncsiak vagyunk a Te véleményedre is, szólj hozzá!x
()
x