Hírek

Új előzetest kapott az Uncharted

Itt az Uncharted újabb előzetese: Tom Holland, Mark Wahlberg és Antonito Banderas februárban érkeznek a híres videójáték filmes feldolgozásában.

Újabb betekintő érkezett az év elején mozikba kerülő Unchartedhoz. A híres játék előzményfilmjeként beharangozott akció-kaland keverék azzal a kivételesen rizikós feladattal próbálkozik meg, hogy végre igazán méltó videójáték-adaptációt hozzon el a nézőknek megannyi próbálkozás után.

A film szereplőgárdájára pedig nem is lehet panasz: Tom Holland alakítja a fiatal Nathan Drake-et, míg a további főbb szerepekben Mark Wahlberg és Antonio Banderas tűnik majd fel.

Mellettük szerepel még a You 3. évadából is ismert Tati Gabrielle és A vadakban is szereplő Sophia Ali. A rendezői székben pedig a Zombieland-filmek és a Gengszterosztag direktora, Ruben Fleischer foglal helyet.

A történet tehát a játékok előtt játszódik, és azt meséli el, hogyan is ismerkedett össze Drake és a Wahlberg alakította Victor Sullivan. Előbbi egy egyszerű tolvaj, míg utóbbi egy veterán kincsvadász, aki azzal bízza meg a fiatal férfit, hogy segítsen neki megtalálni Magellán egy 500 éve elveszett kincsét. Ami azonban egy egyszerű heistnak indul, az sokkal veszélyesebb és nagyobb kalanddá növi ki magát. A kincsre ugyanis Banderas Moncada nevű karaktere is pályázik, aki szentül hiszi, hogy őt és családját illeti meg a jutalom.

Az Uncharted már nem sokat várat magára. Az akciódús és látványos kalandfilm február 18-án kerül a mozikba. Kíváncsian várjuk, vajon a jobban sikerült adaptációk sorát gazdagítja-e majd az alkotás.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com