Hírek

Új helyszínen a Budapest Rooftop Cinema

A Corvin Club azonnali hatályú bezárása miatt a Budapest Rooftop Cinema is lehúzta a rolót – szerencsére a város egyik legizgalmasabb alternatív filmes csapata máris talált magának új helyszínt. A Budapest Rooftop Cinema Special Edition szeptember 31-éig várja a Corvin Plaza tetőteraszán a szabad ég alatt mozizni vágyó filmbarátokat.

Budapest Rooftop Cinema Special Edition augusztus 1-én indult útjára. A helyszín adottságaiból és technikai felszereltségéből adódóan az eredetileg a Corvin Club tetejére tervezett program kissé módosult, de a szervezők arra törekednek, hogy amennyire csak lehetséges, megtartsák a vetítéseket.

A BRC Special Edition főként a klasszikusokat, a filmművészet kultikus darabjait fogja a középpontba állítani, melyet már a megnyitó est is jól tükröz: augusztus 1-én az idén 40. születésnapját ünneplő musical, a Grease-zel várta a Rooftop Cinema hűséges közönségét.

Augusztus 2-án Christopher Nolan nagy sikerű Batman-adaptációját, A sötét lovagot tűzi műsorra a tetőmozi, míg augusztus 3-án a tavalyi év egyik legnagyobb magyar sikerével, A Viszkissel, augusztus 4-én a 2000-es évek talán legnépszerűbb romantikus filmjével, az Igazából szerelemmel várják az érdeklődőket, míg 5-én – a nagy érdeklődésre való tekintettel – máris dupláznak a Grease-zel.

A korábban megvásárolt jegyeket a nézők természetesen ezen a helyszínen is felhasználhatják, ám ha a műsorváltozás miatt kérdés merülne fel, a Facebook-oldalukon keresztül vagy e-mailben (info@budapestrooftopcinema.hu) állnak mindenki rendelkezésére.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

Avatar

Wehli-Nardai Dorina

Wehli-Nardai Dorina a ZSKF szabad bölcsészet, majd az ELTE BTK filmtudomány szakán diplomázott. 2011 óta a Filmtekercs szerkesztőségének tagja. Specializációja a gender témák, a dráma, a krimi, a thriller, valamint a spanyol, francia, német és távol-keleti film. nardaidorina@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..