Hírek

Új képek a Trónok harca 8. évadából

Az HBO megosztott a Trónok harca 8. évadából egy hivatalos képválogatást.

Javában zajlik a visszaszámlás a Trónok harca 8. évadának kezdetéig, amiről annyit már bizosan tudunk, hogy egy év csúszás után, idén április 14-én startol el. A hivatalos teaserből már ki lehetett információmorzsákat hámozni. Az előzetes helyszíne a Deresben található családi kripta.

Most menetrendszerűen érkezett egy exkulzív fotócsomag is a szereplőkről.

A 8. a Trónok harca utolsó évada lesz, amihez kevesebb epizódot terveztek, amelyek azonban hosszabbak lesznek az eddig megszokottaknál. Állítólag lényegében hat filmet láthatnak majd a nézők.

Párhuzamosan a 8. évaddal kapcsolatos hírek egyre sűrűbb adagolásával, egyre gyakrabban érkeznek információk a Trónok Harcának előzménysorozatáról, amelynek főszereplője Naomi Watts lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya