Hírek

Új képek a Trónok harca 8. évadából

Az HBO megosztott a Trónok harca 8. évadából egy hivatalos képválogatást.

Javában zajlik a visszaszámlás a Trónok harca 8. évadának kezdetéig, amiről annyit már bizosan tudunk, hogy egy év csúszás után, idén április 14-én startol el. A hivatalos teaserből már ki lehetett információmorzsákat hámozni. Az előzetes helyszíne a Deresben található családi kripta.

Most menetrendszerűen érkezett egy exkulzív fotócsomag is a szereplőkről.

A 8. a Trónok harca utolsó évada lesz, amihez kevesebb epizódot terveztek, amelyek azonban hosszabbak lesznek az eddig megszokottaknál. Állítólag lényegében hat filmet láthatnak majd a nézők.

Párhuzamosan a 8. évaddal kapcsolatos hírek egyre sűrűbb adagolásával, egyre gyakrabban érkeznek információk a Trónok Harcának előzménysorozatáról, amelynek főszereplője Naomi Watts lesz.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakon. Érdekli a marketing, a reklám és a streaming platformok világa, specializációja a horror és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek. mlinarikmariann@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya