Hírek

Az új Lego-film nem is kerülhetett volna jobb kézbe

A LEGO kaland

A Lego-kaland akkora siker volt, hogy egy egész franchise számára nyitotta meg a kapukat. A Warner pedig folyamatosan dolgozik az újabb építőkockás animációs filmeken.


Hirdetés

A Lego Batman – A film sikeresnek bizonyult, ám korántsem robbantott kasszát. 310 millió dolláros nemzetközi bevételével nyereségesnek mondható, viszont ha azt is hozzávesszük, hogy egy olyan bejáratott karakter, mint Batman volt a főhőse, gyenge teljesítménynek tűnik. A szeptemberben érkező, nem túl ismert alapokról induló Lego Ninjago-film lesz, mely eldöntheti, milyen irányba haladjon a stúdió ezekkel a projektekkel.

Drew Pearce és Jason Segel, az Így jártam anyátokkal sztárja már rajta volt az ügyön,

hogy elkészítsék Pearce ötletéből a Billion Brick Race című animációs mozit, ám a stúdió feltehetően levetette őket a projektről. Helyükre pedig Az élet könyve című remekbe szabott látvánnyal és meglepő humorral rendelkező film rendezőjét, Jorge R. Gutiérrezt kérték fel.

A biztos kezű animációs direktort többek közt A Lego-kaland készítői, Phil Lord és Christopher Miller felügyelik majd a produceri székből. Premierdátumról egyelőre még szó sincs, de feltehetően – A Lego-kaland folytatásának bemutatója, tehát – 2019. február 8. után várható a film.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Magazin és Kritika rovat szerkesztője. Kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok és az igényes blockbusterek.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés