Hírek

Az új Lego-film nem is kerülhetett volna jobb kézbe

A LEGO kaland

A Lego-kaland akkora siker volt, hogy egy egész franchise számára nyitotta meg a kapukat. A Warner pedig folyamatosan dolgozik az újabb építőkockás animációs filmeken.

A Lego Batman – A film sikeresnek bizonyult, ám korántsem robbantott kasszát. 310 millió dolláros nemzetközi bevételével nyereségesnek mondható, viszont ha azt is hozzávesszük, hogy egy olyan bejáratott karakter, mint Batman volt a főhőse, gyenge teljesítménynek tűnik. A szeptemberben érkező, nem túl ismert alapokról induló Lego Ninjago-film lesz, mely eldöntheti, milyen irányba haladjon a stúdió ezekkel a projektekkel.

Drew Pearce és Jason Segel, az Így jártam anyátokkal sztárja már rajta volt az ügyön,

hogy elkészítsék Pearce ötletéből a Billion Brick Race című animációs mozit, ám a stúdió feltehetően levetette őket a projektről. Helyükre pedig Az élet könyve című remekbe szabott látvánnyal és meglepő humorral rendelkező film rendezőjét, Jorge R. Gutiérrezt kérték fel.

A biztos kezű animációs direktort többek közt A Lego-kaland készítői, Phil Lord és Christopher Miller felügyelik majd a produceri székből. Premierdátumról egyelőre még szó sincs, de feltehetően – A Lego-kaland folytatásának bemutatója, tehát – 2019. február 8. után várható a film.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..