Hírek

Új Marvel-filmről érkezik hír, a Thunderbolts rendezője Jake Schreier lesz

A film körülbelül a Marvel „Öngyilkos osztaga” lesz.

Új, eddig titkos Marvel projektről számol be a Deadline és a Collider: a Thunderbolts című produkcióban volt szupergonoszok fognak össze egy Thaddeus „Thunderbolt” Ross nevű karakter irányítása alatt, hogy a kormány számára veszélyes küldetéseket hajtsanak végre.

A leírásból úgy tűnik, hogy a film körülbelül a DC „Öngyilkos osztag” filmjeinek analógiája lesz. Az értesülés szerint a Marvel határozottan szeretne olyan gonosz karaktereket is beilleszteni, akik már szerepeltek korábbi filmekben, de a jelenlegi kontinuitásban még életben vannak – ilyen lehet például A Tél Katonája, a Taskmaster vagy például Yelena Belova.

A címszereplő Thunderbolt Ross már tíz éve szerepel a Marvel filmekben – őt azonban William Hurt alakította eddig, aki ebben az évben elhunyt. A Marvelnek tehát új színészt kell találnia a szerepre, mivel nehezen képzelhető el, hogy éppen a csapat irányítója ne jelenjen meg a filmben.

Rendezőnek Jake Schreiert kérték fel: Schreier aránylag ismeretlen, ekkora produkciót még nem rendezett, leginkább tévésorozatokból ismert, illetve zenei videókat rendezett például Kanye West és Kendrick Lamar számára; mellette a Fekete Özvegy írója, Eric Pearson fogja írni a forgatókönyvet, Kevin Feige pedig producer.

A premier dátuma természetesen még nem ismert.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com