Hírek

Új posztereken a Godzilla II – A szörnyek királya óriásai

Hangulatos karakterposztereken szerepelnek Godzilla ellenfelei. 

Godzilla II – A szörnyek királya a 2014-es Godzilla folytatása lesz, amely egy univerzumon osztozik a Kong: Koponya-sziget című zúzással. Ennélfogva szinte borítékolható, hogy King Kong és Godzilla előbb-utóbb egymásnak feszül a mozivásznon, addig is Michael Dougherty, a Krampusz rendezője leszállítja nekünk a szörnyek királya és a repülő méretű Mothra harcát. Hozzájuk csatlakozik a háromfejű rettenet Gidorah és Rodan, aki szintén valamilyen sas vagy sárkányszerű teremtmény.

A Comic Conon debütált trailer után a napokban kaptunk egy részletesebb betekintést is, milyen filmre lehet számítani jövő tavasszal, amit nagyszabású poszterekkel egészített ki a Warner. A szuperközelibe helyezett szörnyek monumentalitásán az alábbi képek segítségével lehet ámulni.

 

A film forgatókönyvét Dougherty mellett Zach Shields és Max Borenstein jegyzik, a szörnyek városokat romba döntő összecsapásaihoz pedig nem kisebb nevek asszisztálhatnak majd, mint Vera Farmiga, Ken Watanabe, O’Shea Jackson Jr., Millie Bobby Brown és Sally Hawkins.

A Godzilla II – A szörnyek királyát 2019. május 30-án mutatják be Magyarországon.

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com