Hírek

Új rendezővel, Emily Blunt nélkül készül a Sicario folytatása

sicario_2 Bár jó ideig azt rebesgették a hírek, hogy a Sicario – A bérgyilkos című film folytatására sikerül visszahozni az eredeti stáb döntő részét, most mégis úgy néz ki, hogy Denis Villenueve és Emily Blunt is távol marad a produkciótól – áll a Collider oldalán.

A tavalyi év egyik legjobb filmjének mondott, általunk is nagyra tartott alkotásról (bár a magyar szinkronhoz volt egy-két szavunk) hónapok óta keringenek a pletykák, hogy folytatást kap, sőt akár nem is egyet!. A hírek lassan szivárogni kezdtek, a rajongók pedig örülhettek, hiszen az akkori információk mind a három főszereplőt visszaígérték. Sajnos a helyzet mostanra kicsit megváltozott.

Emily Blunt biztosan nem tér vissza a számára sok rangos jelölést hozó szerepbe, így csak Josh Brolin és Benicio Del Toro lesz ismerős arc az új filmben, melynek címe Soldado. A szó egyébként katonát jelent spanyolul. De nem Blunt hiánya az egyetlen: az első részt sikeresen rendező Denis Villenueve sem ül vissza a rendezői székbe. Helyére először Jeremy Saulnert akarták, de ő sem vállalta a projektet. Végül Stefano Sollima lesz az, aki elkészíti a filmet. Sollima egyébként inkább rövidfilmeket és sorozatokat (Gomorra) rendez, de filmjei között találjuk a Suburra, illetve az A.C.A.B. – Minden zsaru rohadék című alkotásokat.

A történetről egyelőre annyit tudni, hogy Benicio Del Toro karakterére koncentrál, de a titokzatos CIA ügynököt alakító Josh Brolin is nagyobb teret kap majd a folytatásban.

A Sicario – A bérgyilkos egyébként 3 Oscar jelölésig is eljutott (Legjobb operatőr, Legjobb filmzene, Legjobb hangvágás), és tagadhatatlan közönség, illetve szakmai sikere volt, így nem meglepő a Soldado elkészülése. Hogy persze sikerül-e tartani a minőséget és egy újabb érdekes és izgalmas filmet látunk-e majd, az a jövő zenéje.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés