Hírek

Új részletek derültek ki A függetlenség napja folytatásáról

4E2xKGrU2qcqUE2S3Nl27hwZdqyCsaknem 17 évvel az eredeti film sikere után, Roland Emmerich A függetlenség napja (Independence Day) két részes folytatását tervezi. Az egyelőre ID Forever 1. és ID Forever 2. részre keresztelt film az Entertainment Weekly riportja szerint 20 évvel az eredeti történet után fogja felvenni a fonalat.

„Az emberek tudták, hogy az idegenek egy napon visszatérnek,” – mondta Emmerich. „És tudják azt is, hogy az egyetlen módja az űrutazásnak a féreglyukakon keresztül vezet. Míg az idegeneknek ez csak két-három hetet vesz igénybe, nekünk 20 vagy 25 évet.”

Emmerich úgy nyilatkozott, hogy Bill Pullmant megtartják Whitmore elnök szerepében, a főszereplő Will Smith viszont még nem egyezett bele abba, hogy Steven Hiller kapitányként visszatérjen. A film így helyette, a karakter mostohafiára, Dylanre fog koncentrálni, még több új, fiatal szereplő mellett.

„Minden megváltozott,” – mondta Emmerich az idegenek megszállását egyszer már túlélő világról. „Olyan, mint egy alternatív valóság a közben eltelt időről. Az emberek hasznosították az idegenek technológiáját. Azt nem tudjuk, hogyan kell sokszorosítani, mert organikusan fejlesztették ki, de azt tudjuk, hogy hogyan használjuk a gravitációt megszüntető eszközüket és tegyük át a saját repülőinkbe.”

A készülő folytatás mindkét részét James Vanderbilt írja, az a forgatókönyvíró, aki Emmerich legutóbbi projektjében a White House Down-ban is együtt dolgozott a rendezővel. Utóbbi filmmel június 28-án célozzák meg a mozikat.

 

Simor Eszter

Egyszer egy tanárom azt írta valahol, hogy „mezei kritikus” bárkiből lehet. Az ELTE média szakán tanítják a kritikaírást, utána már csak egy kis kultúra kellene a véleményalkotáshoz. Ezek szerint a média szak elvégzése után mezei kritikusnak talán már nevezhetem magam, most egy kis kultúrát igyekszem magamra szedni. Talán egyszer leszek igazi újságíró is.

Filmek: Az abszolút kedvencek nálam a dánok. Főként Lars von Trier, Anders Thomas Jensen, Susanne Bier, Lone Scherfig, de bármi, amit a dogma mozgalom követett el, vagy amiben Mads Mikkelsen szerepel. A „legek” közül Alfred Hitchcock, Stanley Kubrick és Tarr Béla. Új kedvenc Ulrich Seidl. Mostanában az emberi lélek legmélyebb bugyraiba hatoló, metafizikai kérdéseket boncolgató filmek vagy a „háromzsebkendős” melodrámák.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com